Conducerea

Primar : Persoiu Alexandru Catalin

Viceprimar : Guran Adrian

Secretar : Gogonea Mihai

Detalii de contact

Tel: 0368008176

Fax: 0368008177

Site: primariapoianamarului.ro

Str. Principala, Nr. 189

Comuna Poiana Marului

Judetul Brasov

Cod 507160

Program de lucru

Cont incasare amenzi

Clip prezentare

Cauta

Stimati cetățeni, având în vedere că la nivel național s-a constatat o stare de relaxare față de măsurile de protecție sanitară, iar numarul de infectări cu Sars COV 2 (COVID 19) este în creștere, vă sfătuim să respectați cu strictețe măsurile de prevenție deja cunoscute!

Tulpina mutantă Delta este extrem de contagioasă! Nu permiteti ca sănătatea și viața celor dragi și a acelor din jurul nostru să fie afectate! Purtati corect masca, atât în spațiile deschise aglomerate cât și în cele închise! Nu vă expuneți în spațiile publice decât dacă este necesar, păstrând o distanță de 1,5 m față de ceilalți! Dezinfectați periodic mâinile și obiectele ce pot fi contaminate!!!

Alăturăm hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din data de 08.09.2021.
H 165 din 8.09.2021

Primaria comunei Poiana Marului, Judetul Brasov organizeaza concurs de recrutare pentru sofer la SVSU .

Detalii privitoare la conditiile de desfasurare se gasesc accesand linkul anunt sofer svsu .

Violenta domestica, conform art. 3. din Legea nr. 217/2003 (pentru prevenirea si combaterea violentei in familie, modificata si completata prin Legea nr. 174/2018) reprezinta „orice inactiune sau actiune intentionata de violenta fizica, sexuala, psihologica, economica, sociala sau spirituala care se produce in mediul familial sau domestic ori intre soti sau fosti soti, precum si intre actuali sau fosti parteneri, indiferent daca agresorul locuieste sau a locuit impreuna cu victima”.

Cititi mai departe : comunicat violenta .